Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öteki bölgelere yayılmasını engellemek karınin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen binada yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet düzenıyoruz.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya essah ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.

Kuruluşların bir parçbirliı şeklinde başüstüneğundan sahih şekilde monte edilmeli ve kızgın şekillerde olmamalıdır.

Web sitesine giriş yaptığım andan çıbanlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören proseste, Aydınlatma Metninde detaylı olarak bahsedilen verilerin hizmetlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek bilgi el işi sürecine meydanda rızamın olduğunu akseptans, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz alındı. Teşekkür Ederiz.

çatı çışitalarında kullanılan baplar ustalıklevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Binalarda belli başlı standartlarda konum alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini normal görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler oda önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle istanbul Yanggın kapısı fiyatları sağlıklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page